В Ірпені розпочали капремонт багатоповерхівки на Котляревського, 52А

Будівельники розпочали капітальний ремонт багатоповерхівки на вулиці Котляревській, 52А в Ірпені. На капремонт із Фонду ліквідації наслідків збройної агресії виділили майже 71 мільйон гривень. Про це інформує Ірпінська міська рада.

Вчора, 19 вересня, пройшли перші збори щодо відбудови цієї багатоповерхівки. У дворі будинку зібралися його мешканці, представник підрядної організації, депутатка ІМР Євгенія Антонюк та мер міста Олександр Маркушин.

«За проєктом, будинок утеплять, замінять усі дерев’яні балкони, яким вже понад 30 років, та відновлять ті, які зруйнували російські снаряди. Також відремонтують вхідні групи, замінять двері у під’їздах та усі комунікації — це водовідведення, водопостачання і електромережі», — зазначають у міськраді.

Варто зазначити, що саме цей будинок, за адресою Котляревського, 52А, значно постраждав під час бойових дій в Ірпені. Наприкінці серпня у будинку завершили капітальний ремонт даху, який профінансувала благодійна організація «ADRA Ukraine». А через декілька днів на останньому поверсі багатоповерхівки спалахнула пожежа.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.