В Ірпені робота з відкачування підтоплених об’єктів розпочалася о 4 ранку

Сьогодні робота з відкачування підтоплених об’єктів стартувала о 4 ранку. Про це повідомив ірпінський міський голова Володимир Карплюк.

“Цієї доби Ірпінь та уся Київщина відчули на собі потужну силу літньої негоди. Протягом 12 годин випала майже місячна норма опадів. Але працівники ДСНС, відділу з надзвичайних ситуацій Ірпінської міської ради та УЖКГ “Ірпінь” готувалися до боротьби з великою водою”, – розповів Карплюк.

Так, за словами мера, на вулицях міста працюють три мотопомпи Служби з надзвичайних ситуацій, аварійна машина і вишка УЖКГ “Ірпінь”, бригади КП “Ірпіньзеленбуду” та Київобленерго. В першу чергу сили зосередили на стратегічних об’єктах – це підземний перехід Укрзалізниці та центральні вулиці міста – Соборна, Університетська.

Більшість ливневих каналізацій, які були збудовані під час нещодавніх реконструкцій вулиць пройшли випробування. “У деяких місцях означилися проблеми і ми будемо працювати над їх вирішенням. Зараз працівники УЖКГ ліквідовують калюжі на прибудинкових територіях. ДСНС продовжують реагувати на приватні заявки мешканців. Дякую усім за розуміння та сприяння у ліквідації наслідків негоди. Прошу повідомляти про випадки затоплення. Телефонуйте 101 або ‎04597 60 400”, – зазначив Володимир Карплюк.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.