В Ірпені реалізовують проєкт “Сусідська варта”

photoeditorsdk-export-44

Ірпінське комунальне підприємство”Муніципальна варта” приступило до реалізації нового проєкту під назвою “Сусідська варта”. Про це розповів його керівник Микола Ковальчук, повідомляє Інформаційне агентство ITV.

“Ми починаємо реалізацію амбітного проєкту “Сусідська варта”. Зараз кожен мешканець багатоквартирного будинку в нашому місті в разі виявлення підозрілих осіб у під’їзді, на прибудинковій території, у дворах, у разі порушення правил благоустрою, режиму тиші, громадського порядку може звернутися на цілодобову гарячу лінію “Муніципальної варти” (073) 07-00-557. Протягом 5-15 хвилин на місце виклику прибуде екіпаж групи реагування. Головна умова виїзду групи реагування “Муніципальної варти” — це наявність заявника. Якщо буде зафіксовано факт правопорушення, то буде складено адміністративний протокол або матеріали будуть передані працівникам поліції. Якщо правопорушення матиме ознаки кримінального злочину, порушника буде затримано і передано органам Національної поліції”, — зазначив Микола Ковальчук.

Він також зауважив, що за бажанням мешканців у під’їздах, на прибудинкових територіях, на в’їздах у двори можуть бути встановлені інформаційні таблички “Мунварти” з написом: “Сусідська варта. Ми оперативно реагуємо на всі підозрілі дії на цій території”.

Джерело: ITV

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.