В Ірпені прийняли бюджет на 2020 рік

Сьогодні на сесії Ірпінської міської ради затвердили бюджет на 2020 рік. Основними напрямками бюджету стануть дитячі садочки та медичний центр.

За словами секретаря міської ради Андрія Літвинова, дитсадок на Курортній область нарешті передала Ірпеню. “Тепер ми швидко його добудуємо і запустимо. Так само садок у Стоянці. За цей рік уже вигнали коробку і зробили дах. Утеплено фасад. Дофінансуємо і швидко завершимо”, – сказав Літвинов.

Медичний центр місто вирішило будувати своїми силами. “Ми довго чекали співфінансування від області чи держави, але не дочекалися. Будуватимемо своїми силами”, – сказав він.

Крім цього, в бюджеті Ірпеня закладено 50 мільйонів на інфраструктурні об’єкти Гостомеля. Це рекордна сума, передбачена для селища.

“До кінця цього року ми виходимо на цифру 36 мільйонів, які вкладені в Гостомель. На 2020 рік сума становитиме 50 мільйонів. І це рекорд. Така цифра видатків на Гостомель – це спільна робота депутатів ІМР від Гостомеля та гостомельських обранців. Нам явно вдалося змінити бюджету політику Ірпеня щодо Гостомеля”, – прокоментував це рішення депутат ІМР Максим Плешко.

Джерело: Сайт міста Ірпеня

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.