В Ірпені провели масову руханку

В Ірпені продовжується тиждень громадського здоров’я. Сьогодні провели вже традиційну для міста масову зарядку на центральній площі. У руханці взяли участь понад 300 школярів, депутати міськради та керівництво міста. Про це повідомляє інформагентство ITV.

“Починаючи з садочку кожна дитина має розуміти, що заняття спортом і активність – це є дуже важливою складовою успішного життя і успішної нації. Я думаю, сьогоднішній приклад стане вірусним і багато хто буде починати свій день з такої зарядки, яка у нас сьогодні була”, – розповіла виконуюча обов’язки  Ірпінського міського голови Анастасія Попсуй.

Як відомо, зарядка відбулася в рамках Тижня громадського здоров’я, який триватиме до п’ятниці.

“Сама важлива задача – забрати дітей від майнкрафту, планшету, ютубу. Я своїм малим кажу, що живим майнкрафтом є твоє життя і тіло, ти можеш досліджувати простір, рухатись і жити. Це важко. Це проблема. Особистий приклад батьків – це єдине, що може допомогти звернути увагу дітей на спорт. Але батьки, які сидять постійно в телефоні, то що вони можуть сказати дитині? ”, – зазначив  Максим Плешко депутат Ірпінської міської ради.

Детальніше у сюжеті ITV.

Нагадаємо, що до кінця цього тижня в Ірпінській центральній міській лікарні по вул. Садовій відбуваються профілактичні огляди мамолога, дерматолога та стоматолога – щодня, з 9.00 до 15.00.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.