В Ірпені пропонують створити кінотеатр під відкритим небом

Прийшло літо і настав час виходити більше на вулицю. Час хочеться проводити цікаво та з користю, саме тому  члени Ірпінської молодіжної громадської ради вирішили додати трохи яскравих барв та життя в один з місцевих парків “Дубки” .

“В рамках програми “Громадський бюджет” ми подали проект “Open air cinema”. Назва максимально репрезентує суть проекту – безкоштовний кінотеатр під відкритим небом для всіх мешканців та гостей міста. В кошторисі передбачено класну акустичну систему, потужний проектор та екран, а також пуфи для зручності громадян. Втім, ірпінчани можуть приходити і з власними ковдрами й сідати на траві”, – розповіла кореспондентам “Правди Ірпеня” голова Молодіжної громадської організації Олена Рожанська.

За словами Рожанської, важливо, що, окрім розважальної складової, цей проект мав і освітню мету. Заплановано, що цю техніку можна буде використовувати для організації різноманітних навчальних заходів : тренінгів, майстер-класів, відкритих лекцій тощо.

Відкриття такого кінотеатру є хорошим способом зростання привабливості міста в очах туристів і підвищення міської культури в цілому. “В нашому кінотеатрі ви зможете, закутавшись в теплий плед, насолодитися зоряним небом, приємною компанією і переглядом хорошого кіно. Також спробуєте  найсмачніший попкорн в  нашому місті. Дивитись кіно і при цьому отримувати насолоду від прекрасного парка навколо? Це можливо буде у нас! Підтримайте проект і наш рідний парк стане місцем, де з користю та задоволенням можна буде провести день і вечір!”, – зазначила очільниця Молодіжної ради.

Нагадаємо, що проголосувати за проект можна онлайн – https://irpin-budget.e-dem.in.ua/#/project/3118?compid=43  або в Ірпінській міській раді.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.