Незабаром відбудеться Irpin sport fest

25-29 червня відбудеться найяскравіша подія кожного літа для мешканців Приірпіння. Активна ранкова програма з іграми, спортом і музикою для дітей та вечірня програма, наповнена спортом, екстрімом і розвагами  для молодих мешканців Ірпеня.

Кожен на фесті знайде цікаве заняття для себе, адже буде надзвичайно захоплююча програма з командними іграми, екстремальні розваги,флорбол, волейбол, баскетбол, футбол. Для тих хто бажає знати англійську будуть присутні носії мови з якими можна буде трішки попрактикуватись і підвищити рівень своєї розмовної англійської. Всі ми любимо смачно поїсти, тому на місці проведення функціонуватиме фудкорт. А майстер- класи та цікаві теми, які проводитимуть запрошені гості, дадуть  можливість одержати такий необхідний будь-якій людині матеріал для творчих роздумів, подальшого послідовного вибудовування свого поступального руху до висот та самовдосконалення.

Ніколи не пізно змінити своє життя , спробувати щось нове або вдосконалити уже наявні навики. Приходь і цей день відкарбується у твоїй пам’яті надовго!

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.