В Ірпені презентують Доктрину збалансованого розвитку “Україна 2030”

30 червня  в актовій залі Ірпінської міської ради відбудеться презентація Доктрини збалансованого розвитку “Україна 2030”. Про це повідомляє Ірпінська міська рада.  

Доктрину розробила команда дослідників з КПІ ім. Ігоря Сікорського, Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, ДВНЗ Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана, Національного університету “Києво-Могилянська академія”, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Української бізнес-ініціативи.

“Спираючись на результати наукових досліджень та системного аналізу, автори Доктрини накреслили модель інноваційного розвитку України. Одним із складників, який використовувався при її створеннї, став «Форсайт економіки України на середньостроковому (до 2020 року) та довгостроковому (до 2030 року) часових горизонтах», виконаний науковцями Світового центру даних з геоінформатики і сталого розвитку Міжнародної ради з науки (ICSU) при КПІ ім. Ігоря Сікорського» та Інституту прикладного системного аналізу КПІ ім. Ігоря Сікорського та НАН України під керівництвом академіка Михайла Згуровського”, – йдетьться в повідомленні.

Презентуватиме Доктрину “Україна 2030” народний депутат України Сергій Тарута.

Початок презентації – 15:00. Вхід вільний!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.