В Ірпені покажуть комедію Гоголя

12 листопада у центральному будинку культури 0 17.00  на ірпінців і гостей міста чекає незабутнє театральне свято  ̶   інтригуюча комедія “Женихи”, за п’єсою Миколи Гоголя “Одруження”. Вистава відбуватиметься в двох діях російською мовою.

Головні ролі у ній гратимуть відомі українські актори: Володимир Горянський, Анна Корж, Максим Дашевський, Дмитро Гамлетович, Тетяна Жалей, Олександр Князь, Віктор Данилюк.

Музика – С.Манченко
Постановка – В.Стєклов

“Одруження” – одна з найвеселіших п’єс Миколи Гоголя. Звичайний  сюжет про те, як четверо пошарпаних життям наречених сватаються до купецької доньки Агафії Тихонівни, Микола Гоголь перетворив на фантасмагоричну панораму тих часів. Головна героїня п’єси – купецька донька Агафія Тихонівна, якій сваха Текля Іванівна підшуковує нареченого… І ось, не без допомоги свахи, до нареченої сватаються надвірний радник Подколєсін, відставний піхотний офіцер Анучкін і бувалий моряк Жевакін. Кому ж дістанеться головний приз?

Самі ж артисти обіцяють представити глядачеві класичну історію М. В. Гоголя в новому незабутньому баченні та світогляді.

За довідкою звертайтеся за телефоном: 095 667 06 05

Bookmark the permalink.

Comments are closed.