Студенти Фіскального університету змагались з викладачами

19 жовтня 2017 року відбулася спартакіада Університету ДФС України серед студентів та викладачів. Про це повідомляється на офіційному сайті вишу.

“Захід проводився з метою популяризації здорового способу життя й організації активного дозвілля засобами фізичної культури та спорту. У змаганнях брали участь збірні команди професорсько-викладацького складу, студентів та курсантів денної форми навчання Навчально-наукових інститутів, Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції та Ірпінського державного коледжу економіки та права (ІДКЕП)”, – йдеться в повідомленні.

Програма проведення змагань включала в себе:

  1. Штрафні кидки в баскетбольний кошик. Склад команди: викладачі (1 чол + 1 жін.), студенти (1 юн + 1 дів.). Учасники виконували по 5 штрафних кидків кожен. Переможцем визначилася та команда, яка набрала в сумі найбільшу кількість влучень.
  2. Пробивання пенальті. Склад команди: 4 учасника (2 викладачі, 2 студента, з них 1 воротар, 1пробиваючий). Пробивання пенальті відбувалося з 11-метрової позначки. Кожен учасник виконав по 5 ударів.
  3. Естафети (4×50). Склад команди: 8 учасників (2 викладачі, 2 викладачки, 2 студенти, 2 студентки).

Переможці і призери змагань отримали кубки, медалі та дипломи.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.