В Ірпені оголосили учня року

В Ірпені привітали переможців предметних олімпіад обласного рівня, творчих і наукових конкурсів, а також вчителів, які привели дітей до перемоги. Про це написав на своїй сторінці у соцмережі ірпінський міський голова Володимир Карплюк.
«Майже півтори сотні учнів з Ірпеня завоювали цього року різноманітні нагороди. Команда школи №3 стала переможцем обласного етапу Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт-2016». Наша Дружина юних пожежників теж здобула першість в області. Тридцять дітей посіли перші місця у творчих конкурсах Київщини. І понад двадцять здобули І-ІІІ місця на обласних олімпіадах та конкурсі-захисті Малої академії наук», – повідомив Карплюк.
Крім того, деякі учні здобули перемогу в різних навчальних дисциплінах. У номінації «Учень року» нагороджено ученицю 11 класу школи №12 Дар’ю Загоруй. Дівчина перемогла одразу у чотирьох обласних олімпіадах: географія, астрономія, правознавство, російська мова та література, у конкурсі-захисті робіт МАН в секції «Українська мова та література» та посіла 3-тє місце на республіканському етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т.Шевченка. Дар’я – справжня гордість Ірпеня.
Мер переконаний, що всі ці успіхи маємо у значній мірі завдяки наполегливій праці ірпінських педагогів. Відповідно до затвердженої нещодавно програми «Успішний педагог», кожен вчитель, що привів свого учня до призових місць, отримає додаткову фінансову мотивацію до нових звершень.
«Навчальний рік добігає завершення, але Рік освіти в Ірпені триває. Всі проблемні місця нашої освіти ми знаємо і працюємо над їх вирішенням. Щойно відлунає Останній дзвоник, на шкільних подвір’ях ми розгорнемо масштабні ремонтні роботи. Щоб у комфортних і зручних умовах наступного навчального року учні Ірпеня показали ще кращі результати», – підсумував міський голова.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.