В Ірпені облаштують парк мистецтв

В Ірпені розпочали реконструкцію парку на території Будинку творчості письменників. Наразі зеленбуд активно займається чисткою сухостою та хворих дерев.

Крім цього, виконуються проектні роботи. За ними тут мають бути зелені зони, пішохідні доріжки, зони відпочинку та навіть штучне озеро.

“Це буде парк мистецтв. Тут буде багато різних скульптур, декоративних виробів. Це буде один із найкращих парків”, – розповів головний інженер будівельної компанії №6 Євген Кипаренко.

Роботи планують завершити ближче до початку осені.

Як відомо, Будинок творчості письменників існує з 1935 року. Проте з того часу тут майже нічого не змінилося, а за часів незалежності України – занепало.

Привести до ладу територію намагалися. “Ця ініціатива мала реалізуватися вже давно. Про це говорилося ще за часів Яворівського, Баранова. Були проекти, були обговорення, були відповідні рішення. На жаль, вони не були реалізовані”, – пояснив голова НСПУ Михайло Сидоржевський.

Після квітневого зїзду, який пройшов в Ірпені, Спілка письменників та Ірпінська міська рада дійшли згоди і роботи з будівництва парку мистецтв розпочались.

Детальніше дивіться у сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.