Делегація з Харківщини переймала досвід Ірпеня

Сьогодні Ірпінь відвідала делегація з міста Ізюм Харківської області. Про це написав у соцмережі ірпінський міський голова Володимир Карплюк.

“Щоб обмінятися досвідом у сферах благоустрою міста та житлово-комунального господарства до нас приїхали Ізюмський міський голова Валерій Марченко, заступник Ізюмського міського голови з питань економіки та фінансів Костянтин Петров та директор КП “Благоустрій міста Ізюм” Юрій Бриль. 60% міської території в Ізюмі займає приватний сектор, тому гостей особливо цікавило, як в Ірпені налагоджений благоустрій цих ділянок, як здійснюється вивезення сміття. Для нас же є цікавим досвід Ізюму. Наприклад, робота квартальних. Це люди, які контролюють порядок і належне дотримання благоустрою в окремих кварталах приватного сектору, – розповів мер Ірпеня. 

За його словами, така посада була б корисною і в Ірпені. “Саме зараз ми активно працюємо над удосконаленням системи збору та утилізації побутових відходів у нашому регіоні. Розробляємо програму із сортування відходів та ведемо перемовини з інвестором, який зможе забезпечити приватний сектор спеціальними баками”, – зазначив Карплюк.

Як ми повідомляли, це не перша делегація, яка приїжджає до Ірпеня. За останні півтора року ми приймали колег з Переяслав-Хмельницького, Чорткова, Фастова, Черкас, Ніжина, Глухова, Олевська, багатьох інших міст і сіл України. А зовсім недавно Ірпінь став ще й навчальним майданчиком для слухачів Академії державного управління при Президентові України.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.