Про фінансування ірпінської освіти говорили на зустрічі з громадськістю

За ініціативи команди “Нові Обличчя” в Ірпені обговорили з представниками шкіл та громадськості питання розвитку освіти та пріоритетів фінансування на наступний 2019 рік. Про це повідомила в.о. міського голови Анастасія Попсуй. 

“У грудні 2018 місто Ірпінь, як і область й держава загалом буде мати практично опрацьований і обговорений проект бюджету 2019. І нам, Ірпеню, важливо розуміти плани уряду щодо того, що держава буде фінансувати, а що все таки буде покладено на плечі місцевого самоврядування (наприклад, програма безоплатних ліків на населення – хто фінансуватиме). Від цих рішень залежить і наш місцевий бюджет”, – зазначила Попсуй.

За її словами, зустріч з активними мешканцями Приірпіння щодо освітніх питань має на меті сформувати у відкритому діалозі найпріоритетніші питання фінансування в освітній сфері на наступний рік, і плани дій за різними “сценаріями” державної підтримки. “Наше завдання – правильно з громадою розставити ці пріоритети. Хочу висловити подяку усім учасникам дискусії, за ваш час і небайдужість. Разом нам легше впоратися з усіма викликами, які можуть чекати на нас наступного року!”, – підсумувала Анастасія Попсуй.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.