В Ірпені футболіст Юрій Бушман провів майстер-клас для вихованців ДФА “Ірпінь”

Ранок 4 вересня для діточок Дитячої футбольної академії “Ірпінь” запам’ятається надовго. До них в гості завітав екс-футболіст “Арсеналу”, а нині гравець литовського “Жальгіріса”. Про це повідомили на офіційній сторінці у Facebook “Дитяча Футбольна Академія “Ірпінь”.

Як повідомляється, хлопці з нетерпінням чекали зустрічі з футболістом і ретельно готувалися до цієї події. Спортсмен з радістю спілкувався з молодими гравцями, ділився досвідом і давав цінні поради на майбутнє. Наприклад, як правильно готуватися до матчу, яке взуття підбирати для тренувань, як стежити за своїм харчуванням і багато іншого.

Після теплого спілкування з дітьми Юрій приступив до тренування. Позитивний тренер дарував дітям незабутні емоції і вчив новим вправам. Ну а в завершенні зіграв у футбол разом з юними талантами – перемогла в цьому матчі дружба.

Звичайно ж, по закінченню майстер-класу хлопці не відпустили гостя без спільного фото і автографів.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу 69498976_822734868124448_9121461327733194752_n.jpg

Нагадаємо, нещодавно зірка українського футболу В’ячеслав Шевчук провів майстер-клас для юних футболістів Дитячої футбольної академії “Ірпінь”. Він показав на практиці, що таке справжній футбол.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.