В Ірпені демонтовано ще 52 будинки за підтримки програми ПРООН в Україні

З листопада 2023 року по січень 2024 року компанією «Енергетично-дорожнє будівництво» за підтримки програми ПРООН в Україні в Ірпінській міській громаді демонтували 52 житлових будинки, зруйновані внаслідок російської агресії. Про це розповів перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук.

«Раніше в Ірпінській громаді за підтримки ПРООН в Україні було демонтовано 150 будинків. Таким чином, завдяки партнерству між ПРОООН в Україні та Ірпінською міськрадою, в Ірпені було демонтовано понад 200 зруйнованих будинків, у тому числі, й багатоквартирний будинок (гуртожиток) по вулиці Ніжинська, 6», — повідомив Кравчук.

Він додав, що до демонтажних робіт в Ірпені компанією «Енергетично-дорожнє будівництво» за підтримки програми ПРООН в Україні було залучено 45 підготовлених фахівців та понад 20 одиниць важкої техніки і самоскидів, відсортовано та вивезено понад 13000 м3 будівельного сміття, зібрано та запаковано 43 м3 небезпечних відходів (азбестовмісні матеріали та мінеральна вата).

Photo 2024 02 01 21 44 14 (2)

«Від імені управлінської команди Ірпінської громади та мешканців Ірпеня дякую нашим надійним партнерами — ПРООН в Україні, керівництву Київської обласної військової адміністрації, працівникам підприємств-підрядників та кожному, хто долучився до демонтажу зруйнованого житла. Адже демонтаж — це перший крок до повноцінного проєктування, пошуку фінансування та відновлення людських домівок», — зазначив Андрій Кравчук.

Photo 2024 02 01 21 44 14

Bookmark the permalink.

Comments are closed.