В Ірпені буде ще один базар!

На місці стихійного смітника і пустиря, що біля підземного переходу на північній стороні Ірпеня, з’явиться новий базар. Відповідно до проекту передбачається, що через пустир вздовж залізничної колії пролягатиме нова дорога з пішохідною зоною, яка з’єднає вулиці Ленінградську та Підгірну.

Вздовж пішохідної зони буде розташовано біля 40 однотипних торгових павільйонів. Володимир Карплюк хоче, щоб вони були з гострими дахами і їх можна було гарно підсвітити під час різдвяних свят, як це робиться на Заході.

За задумом мера, на злитті вулиць Підгірна і Ленінградська (коли останню продовжать) утвориться площа, куди переведуть кінцеві зупинки маршруток. Таким чином буде розвантажено привокзальну площу.

Від нової зупинки до залізниці чи підземного переходу люди будуть змушені проходити (десь до 100 метрів) через пішохідну зону з торговими рядами. Таким чином вони стануть привабливі і туди перейде вся торгівля з ларьків привокзальної площі та центру міста. Міський голова, який починав свій бізнес з торгівлі чоловічим одягом, розуміє, що головне у цій справі – потік людей. Тож він вирішив не воювати з ларьками, а створити цікаву цивілізовану альтернативу з великим потоком людей.

Найцікавіше те, що з темпами реалізації цього проекту зятягувати ніхто не буде. Відкриття нового привокзального базару з дорогою і пішохідною зоною заплановано на початок серпня! На все про все – півтора місяця.

1

20150619_142155

Новий базар Карплюка

Bookmark the permalink.

Comments are closed.