В Гостомелі в список виборців «підселили» 62 безквартирника

У Гостомелі на виборчій дільниці №321314 в списку виборців за адресою вул. Проскурівська, 13 опинилися 62 виборці без зазначення квартири проживання. Ці «безквартирні» виборці зазначені з 1277 по 1339 номер у виборчому реєстрі, який використовується для видачі бюлетенів для голосування.

Це дивне «підселення» безквартирних виборців побачив кандидат в депутати Гостомельської селищної ради від партії «Нові Обличчя» Андрій Яковлєв. Він вже викликав поліцію для фіксації цієї явної спроби фальшування вибори зі сторони чинної влади Гостомеля на чолі з селищним головою Юрієм Прилипко від партії «Наш край».

До речі, однопартійці Прилипка з ірпінського «Нашого краю» вже прославилися на всю країну спробою наказати курсантам університету Державної фіскальної служби України в Київській області голосувати за їх політичну силу. «Наразі фігуранту провадження повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 160 КК України (підкуп виборців)», – йдеться в повідомленні прес-служби МВС.

Юрій Прилипко на черзі?

Bookmark the permalink.

Comments are closed.