УСІМ-УСІМ! Ірпінь збирає посилку на схід

У п’ятницю, 7 жовтня, з Ірпеня у зону антитерористичної операції вирушить новий мікроавтобус волонтерів. Оголошується загальноміський збір смачної та корисної допомоги для наших захисників на сході України.

Волонтери склали приблизний список того, що зараз найбільше потрібно хлопцям: консервації, сало, кава, чай, печиво, цукерки, цибуля, морква, буряк, часник. Приносьте також чоловічі шкарпетки, білизну, термобілизну, темні футболки, шапки, рукавиці, шарфи, мішки з-під цукру, целофанова плівка, цигарки, грілки для рук (які вставляють у рукавиці). Не забуваймо про медикаменти: шприци, жарознижувальні препарати, проти застудні ліки, перев’язувальний матеріал тощо.

“ОБОВ”ЯЗКОВО, просити в школах, щоб діти малювали малюнки, плели зі смужок жовто-сині браслети-обереги!!!!Там це дуже підтримує!!!!! Одним словом, все, як завжди… Фотозвіт викладу в пості, коли приїдемо назад….Всім ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!!!”, – пише Юрій Калінін.

Усі продукти і товари приносьте до штабу, що на вулиці Центральна, 55. Просимо максимально розповсюдити цю інформацію. Допоможемо нашим воїнам разом!

654tj654uiol

Bookmark the permalink.

Comments are closed.