Укрзалізниця візьметься за створення наземного переходу в Ірпені

Вчора комісія на чолі з керівництвом Укрзалізниці погодила створення наземного пішохідного переходу в Ірпені в районі нового автовокзалу та Новусу. Про це повідомляється на офіційному сайті ПАТ “Укрзалізниця”.

“Укрзалізниця прийняла в роботу новозбудований унікальний перехід через залізничні колії в місті Біла Церква. Аналогічні переходи планується збудувати в містах Буча та Ірпінь Київської області, де теж є гостра потреба зробити цивілізованими та безпечними місця стихійного перетину залізничних колій містянами”, – йдеться у повідомленні.

За словами начальника управління, інфраструктурного розвитку, інвестицій та житлово-комунального господарства ІМР Андрія Літвіноватаких переходів всього декілька в Україні. “Як на мене, це реально свято для нашого міста! Було підготовлено ряд звернень, це вже не перша комісія по цьому питанню і я дуже радий, що прийнято позитивне рішення!! Дякую начальнику станції Ірпінь Сергію Андрійовичу за сприяння!! Також хочу подякувати члену правління Укрзалізниці Жалько Марчеку та в.о. директора регаонільної філії “Південно-Західна Залізниця” Веприцькому Роману Сергійовичу!”, – зазначив Літвінов.
 
 
Bookmark the permalink.

Comments are closed.