Учні ІЛІТу зустрілися з американським політологом Томом Палмером (відео)

Том Гордон Палмер, американський політолог, економіст, письменник:

«Найголовніше – думати про своє життя. Ви маєте бути щасливими. Намагатися бути щасливими».

Такими словами розпочав зустріч із учнями Ірпінського ліцею інноваційних технологій американський політолог, економіст і письменник Том Гордон Палмер. Із початком повномасштабної війни Палмер — частий гість в Україні. Надає фінансову, просвітницьку та гуманітарну допомогу.

Під час зустрічі говорили про життєві цінності, економіку, війну й російську пропаганду. До того ж говорили виключно англійською. Адже, це – друга мова в Ірпінському ліцеї інноваційних технологій.

Марія Гостін, в.о. директорки Ірпінського ліцею інноваційних технологій:

«Мені приємно, що лекція була англійською мовою і без перекладача. Для мене – це хороший показник рівня володіння англійською мовою наших дітей. І те, що їм цікаво слухати такі теми. Звичайно, слухати попередніх спікерів було цікаво. Але сьогодні — це новий рівень і я рада, що ця зустріч відбулася в нас».

Олександр Голянський, учень Ірпінського ліцею інноваційних технологій:

«Це було англійською я б сказав «inspiring», а українською — це було вражаюче. Дуже цінна інформація і я вважаю, що нам потрібно більше представників з інших країн, бо дуже цікаво слухати це англійською. Це мій словниковий запас поповнює».

І в ірпінських ліцеїстів буде така нагода. Зустріч із Томом Палмером організувала ГО «Молодіжний парламент Ірпеня». Очільниця Молодіжного парламенту Олександра Ільніцька розповідає, зараз її команда працює над пошуком цікавих діячів різних сфер із-закордону.

Олександра Ільніцька, голова ГО «Молодіжний парламент Ірпеня»:

«Ми будемо залучати міжнародних партнерів, як і відбулося в принципі сьогодні в межах проєкту, де був запрошений Том Палмер. Я думаю, що не лише в межах ІЛІТу будуть відбуватися такі зустрічі. Будемо спрямовувати свою діяльність і на інші ліцеї».

Том Палмер поділився, що це далеко не останній його візит до Ірпеня. Нині, поміж іншого, він сприяє реалізації проєкту «Ukrainian Arsenal of Liberty». Мета проєкту – озброїти якомога більше дорослих українців. Минулого тижня з допомогою Палмера члени Добровольчого формування територіальної громади Ірпеня отримали стрілецьку зброю з США.

Том Гордон Палмер, американський політолог, економіст, письменник:

«Я дуже зацікавлений в допомозі українцям. Хочу допомагати машинами швидкої, ліками, ну і, звичайно, зброєю. Щоб люди могли захищати себе, виборювати свободу української нації. І я дуже щасливий мати досвід з українцями, бо це люди, які стоять на захисті свободи всього світу».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.