У всіх освітніх закладах Ірпеня встановили “тривожні кнопки”

У всіх освітніх закладах Ірпеня, а саме  школах, дитсадках, установах позашкільної освіти, ДЮСШ встановили кнопки тривожного виклику групи швидкого реагування “Муніципальної варти”. Про це повідомило Інформаційне агентство ITV.

Кнопки були встановлені в рамках міської програми “Безпечне місто” задля посилення режиму безпеки в освітніх закладах, адже всі батьки хочуть бути впевненими в тому, що поки їхня дитина знаходиться в навчальному закладі — вона у повній безпеці.

Як відомо, кнопками тривожного виклику потрібно користуватися «в разі проникнення в приміщення сторонніх агресивних людей, виникнення ситуації, яка може загрожувати здоров’ю та спокою дітей і вчителів, спробах крадіжки матеріальних цінностей, псування комунального майна та в інших надзвичайних ситуаціях, вказаних на інформаційних табличках під кнопкою. Після отримання сигналу група швидкого реагування “Муніципальної варти” за 5–10 хвилин прибуде до центрального входу в приміщення і попрямує до місця, де розташована кнопка тривожного виклику.

Справність пристроїв перевірятимуть щомісяця.

 “Муніципальна варта” просить учителів і батьків проінформувати дітей про наявність кнопки тривожного виклику в їхньому навчальному закладі.

“При випадковому натисканні на кнопку або хибному виклику потрібно негайно зателефонувати до чергової частини “Муніципальної варти” за одним із номерів цілодобових телефонів: (04597) 60-400, (073) 070-05-57″, – зауважується в повідомленні.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.