У Ворзелі поліцейські затримали серійних крадіїв

Поліція затримала трьох осіб, які обкрадали будинки у смт. Ворзель. Ними виявилися двоє 27-ми та 22-річного віку жителі іншої держави. Про це повідомили на сторінці Поліція Київської області.

Повідомлення про крадіжку з будинку у смт. Ворзель надійшло від 53-річного місцевого жителя. Невідомі особи проникли до його будинку шляхом віджиму металопластикового вікна, звідки викрали гроші та інше майно.

Керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов видав наказ про проведення поліцейської операції. В ході розслідування працівники кримінальної поліції Ірпінського району спільно з колегами з Броварського відділу поліції розшукали автівку зловмисників з іноземною реєстрацією та затримали трьох крадіїв в порядку ст. 208 КПК України у Києві.

Під час проведення невідкладного обшуку за місцем їхнього тимчасового проживання працівники поліції виявили та вилучили речові докази: викрадені гроші та цінні речі.

Як стало відомо, троє молодиків приїхали нещодавно з сусідньої країни, винаймали подобово житло у Києві і заробляли собі на прожиття, скоюючи злочини. Наразі доведена їхня причетність до скоєння двох крадіжок. Також затримані особи підозрюються у вчиненні аналогічного злочину у с. Княжичі Броварського району.

За фактами вчиненого відкриті кримінальні провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення підозри затриманим. Запобіжний захід на час досудового розслідування для них обере суд.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook,  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.