У вересні цього року Коцюбинському виповнюється 75 років

10 вересня цього року селище Коцюбинське святкує свій ювілей. Народилося воно 11 лютого 1941 року, коли населений пункт Берковець виключили зі складу Білицької сільської ради та надали йому статус селища міського типу імені Коцюбинського.

Нова влада Коцюбинського

День народження тут завжди святкували наприкінці другого тижня вересня.  “Завжди на початок вересня збиралися усі: діти, дошкілята, батьки. А вже на другий тиждень усі готувалися до цього свята”- екс-заступник селищного голови Олена Шаповал про день Коцюбинського.
Свято було запроваджене в цю пору ще й для того, щоб усі мешканці сусідніх районів встигали побувати на усіх подібних святах і тут, і у себе.

За словами екс-голови Коцюбинської селищної ради Коцюбинського Вадима Садовського на першу суботу вересня свято було у Ворзелі, друга – Коцюбинському, третя – в Ірпені та Бучі.
Раніше у такі свята проводились цікаві конкурси: кращий будинок, найгарніша вулиця, та інші номінації. Кожного разу придумували щось нове, проте лишались і традиційні конкурси.
Цього року День селища традиційно святкуватимуть 10 вересня. Захід проходитиме за підтримки партії “Нові обличчя”. Розпочнеться усе зі святкової ходи о 10.00 та завершиться вогняним шоу о 21.00.

Детальніше – в сюжеті Ірпінь-ТБ:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.