АТОвець потребує нашої допомоги

Антитерористична операція на Сході України продовжується і бійці зазнають тяжких поранень, іноді втрат. Саме тому вони потребують нашої допомоги, адже держава не може повністю забезпечити їх медикаментами та іншими необхідними речами. Про таку допомогу просять й ірпінці.

“До мене зателефонував товариш з 54-ї ОМБр – медик. Медик на передовій. Коли ми лише прибули в АТО він вже витягував хлопців та рятував життя в окопах і продовжує це робити до теперішнього часу. Але розповідає жахливі речі знову, про забезпечення наших Збройних Сил України. В районі Попасної йдуть важкі бої, постійні артобстріли та сутички з ворожими ДРГ… гинуть наші брати та багато поранених… Напередодні звінка, з великою потужністю “накрило” крупнокаліберною та реактивною артилеріями наші позиції поблизу Новозванівки… І він скаржиться на те, що інколи навіть немає чим перев’язати рани!”, – пише на своїй сторінці у Facebook ірпінець Олександр Головенько.

За словами Головенька, до бійців не доходять медикаменти, окрім випадків, якщо вони особисто в руки отримають посилкою на пошті від рідчних чи знайомих. Саме тому ірпінець просить допомогти зібрати медичні препарати, якими надають першу медичну допомогу при відкритих ранах, мінно-вибухових та вогнепальних пораненнях  (кровоспинні, болезаспокійливі, жарознижуючі, антисептики, перев’язочні матеріали тощо).
Хто може і має бажання допомогти чи знає як, звертайтесь в особисті повідомлення Олександру Головеньку чи в штаб ГО “Координаційна рада Ірпінського регіону” (м. Ірпінь, вул. Центральна, 55)
та за тел. 067-120-52-44.

Не будьмо байдужими! Таким чином ми можемо врятувати життя наших захисників!

14040162_1716862291900145_3744557203487498138_n

Bookmark the permalink.

Comments are closed.