У велоперегонах «Gravel Challenge» візьмуть участь представники адміністрації Ірпеня

Screen_Shot_2012-09-26_at_52

У велоперегонах «Gravel Challenge», які відбудуться 6 червня під патронатом Ірпінського міського голови Олександра Маркушина, візьме участь команда працівників виконкому міськради та комунальних підприємств «Ірпіньводоканал» і «Теплоенергопостач». У її складі буде близько 10 велосипедистів. Стільки ж учасників представлятимуть на змаганнях компанію «Ecosoft». Про це повідомляє Інформаційне агентство ITV.

На сьогоднішній день заявки на участь у перегонах уже подали 170 спортсменів. Як повідомлялося, максимальна кількість учасників — 250 осіб. Реєстрація завершується завтра, 4 червня.

Нагадаємо, велонка стартує і фінішує на ірпінській набережній. Вона буде проводится в новому форматі gravel rally, який з’явився в карантинний період. Він дозволяє випускати велосипедистів на маршрут невеликими групами, щоб уникнути скупчення учасників на старті й на дистанції. Маршрут включає п’ять швидкісних спецділянок. Для визначення результатів змагань враховуватиметься лише сумарний час руху цими ділянками.

Загальна довжина дистанції — близько 70 кілометрів. Велосипедисти стартуватимуть із 8:00 та повинні фінішувати до 15:00.

За результатами змагань нагороди отримають 12 найшвидших гонщиків (6 чоловіків і стільки ж жінок). Під час нагородження також будуть вручені призи, які учасники гонки виграють на чекпоінті «Gravel Joker». Церемонія нагородження запланована на 16:00.

Крім того, протягом тижня після перегонів розігруватимуться призи серед тих спортсменів, які зроблять на маршруті селфі з коровою та опублікують ці фото у фейсбуці чи інстаграмі.

Велогонка організовується за підтримки товариства «Відважних».

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.