У UNITED24 розповіли про зруйнований будинок ірпінчанки Алли Ковальчук

У UNITED24 опублікували історію мешканки Ірпеня Алли Ковальчук, будинок якої на вул. Миру, 3Б зруйнували росіяни.

«Алла Ковальчук з сім’єю повернулася додому одразу після деокупації Ірпеня. Їхній будинок на проспекті Миру, 3-Б був пошматований кулями, дах розтрощений, сходи між поверхами в аварійному стані», — повідомили у UNITED24.

«Підійматися було страшно, але ми так хотіли додому. Двері були цілі, відкрили їх власним ключем. Проте за ними — сумна картина. Нашу оселю затопило, замість підлоги був цілий басейн. Всі вікна були побиті, лоджія винесена, усе в цеглі. Але я була рада й тому, що хоча б половина стін збереглася», — розповіла Алла Ковальчук.

Далі мешканці будинку самотужки прибирали наслідки російської воєнної агресії. Спочатку людей було мало, але поступово вони поверталися, а з ними — і життя у будинок. А потім його почали відновлювати завдяки донорам UNITED24.

«Це зараз ви бачите таке масштабне будівництво. До цього всі стіни були в дірках, вікна розбиті, балкони зруйновані. Зараз усе змінюється на очах. Ми вдячні за відновлення та за генератори: тепер, навіть якщо нам вимкнуть світло, ми будемо в теплі», — додала Алла Ковальчук.

Долучитися до відбудови можна за посиланням. Наразі залишилося зібрати менш ніж 4% до необхідної суми.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.