У Приірпінні оголошено карантин

12 березня в Ірпені  відбулося засідання комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомив перший заступник міського голови Олександр Маркушин.

“Під час зборів розглянули постанову Кабінету міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211, заслухали керівників КНП “Центр первинної медико санітарної допомоги”, КНП “Ірпінська центральна міська лікарня” та Управління освіти і науки Ірпінської міської ради”,- розповів Маркушин.

У результаті вирішили, що з 12 березня до 3 квітня на території Ірпеня та прилеглих до нього населених пунктів оголошується  карантин. 

Під час карантину: припиняється навчальний процес, скасовуються усі масові заходи, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів місцевого самоврядування. КП “УЖКГ “Ірпінь”, КП “Благоустрій міста” та АТП-13250 доручено проводити дезинфекцію в місцях загального користування та міському громадському транспорті спеціальними дезінфікуючими розчинами. 

За словами Олександра Маркушина, механізми контролю відпрацьовані. “Наші заходи спрямовані на попередження поширення коронавірусу.  Тому прошу усіх мешканців регіону спокійно та виважено ставитися до ситуації. Будьмо здорові!”, – додав перший заступник міського голови. 

Нагадаємо, сьогодні для медичних закладів Ірпінського регіону додатково закупили системи індивідуального захисту для роботи з пацієнтами з підозрою на COVID -19. Також закупили спеціальні дезінфікуючі засоби для обробки місць масового скупчення людей (дитячі майданчики, під’їзди, вокзали і т.д). 

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.