Матюшина “заднім” числом хоче звільнити електрика, який обгорів на роботі

Сьогодні вночі у селищі Коцюбинському під час виконання службових обов’язків серйозно постраждав електрик Валерій Грач – отримав удар струмом і сильний опік кисті руки. Заступник керівника ЖЕКу Леся Петрик-Єльникова змушує електрика звільнити “заднім числом”, щоб уникнути кримінальної відповідальності.
Трагедія сталася в будинку по вулиці Пономарьова, 18. Вночі Валерія Грача викликали, щоб полагодити електропроводку, бо в будинку зникло освітлення. Достеменно невідомо, що стало причиною, але в результаті роботи Валерій Грач отримав удар струмом і опік руки.
“Кисть дуже сильно обгоріла, там живого місця немає. Заступник керівника ЖЕКу Леся Петрик-Єльникова буквально кричала на чоловіка, погрожувала, змушувала звільнитися “заднім” числом”, – розповідають очевидці скандалу.
Стало відомо, що постраждалий – багатодітний батько. У нього четверо дітей. Місцевої прописки у чоловіка немає. Мешканці селища закликають селищного голову Ольгу Матюшину та керівництво ЖЕКу не відхрещуватися від працівника, а допомогти постраждалому, як цього вимагає законодавство і моральні принципи.
1
У селищі також повідомили, що кілька днів тому керівництво ЖЕКу перевело Валерія Грача з посади покрівельника на посаду електрика. Чоловік не має відповідної кваліфікації. Тому дії керівництва можуть тягнути на кримінальну відповідальність.
Раніше у ЗМІ повідомляли, що селищний голова Коцюбинського Ольга Матюшина силою захопила управління та майно місцевого ЖЕКу. Поставила там управляючого з Луганська. Заступником призначила Лесю Петрик-Єльникову, яку підозрюють у фальсифікації виборів на користь селищного голови.
Раніше у ЖЕКу вже били людей.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.