У Приірпінні виготовлятимуть чай “Lipton”?

Вчора, 1 липня, в Гостомелі відкрили філію всесвітньо відомої марки чаю “Lipton”.

12

На заході був присутній заступник Голови Адміністрації Президента України Дмитро Шимків, який зазначив, що це добрий приклад залучення іноземних інвестицій та діяльності соціально відповідальних компаній.

09

“Хто сказав, що в Україні неможливо вести бізнес? Відкриття цієї фабрики – яскравий приклад того, як чудові ідеї втілюються в життя, – сказав головний керуючий нідерландсько-британської компанії “Uniliver” (єдиного постачальника чаю “Lipton” в Україну) Пол Полман. – Всього дев’ять місяців знадобилося для того, щоб запустити цю виробничу лінію. Це все одно, що народити дитину. Нове виробництво не має відходів та викидів в атмосферу. Воно відповідає найвищим світовим стандартам якості. Взагалі, я радий за Україну в цілому та Гостомель зокрема”.

05

В свою чергу, голова Гостомельської селищної ради заявляє, що відкриття фабрики має позитивні сторони і для селища. “Я радий, що нам вдалося залучити такого інвестора для виробництва у рідному Гостомелі, – зазначив селищний голова Гостомеля Юрій Прилипко. – Це наповнення нашого бюджету та сотня нових робочих місць, які генерують ще сотні і тисячі працівників, зайнятих на перевезенні та продажу чаю, розфасованого в Гостомелі. Сподіваюся, що це тільки початок розвитку чайного виробництва”.

Слід нагадати, що 13 травня цього року на засіданні Гостомельського виконкому обговорювалося питання діяльності компанії  “Uniliver” у Гостомелі.

Джерело: http://zora-irpin.info

Bookmark the permalink.

Comments are closed.