Рівень шлюбів та народжуваності в Ірпені виріс!

Цей рік в Ірпені був родючим, як ніколи: зареєстровано близько тисячі шлюбів!

“Якщо порівнювати 2014 та 2015 роки, то з 2015 року рівень реєстрації шлюбу виріс”, – говорить начальник відділу держрестрації актів цивільного стану Ліана Самойленко. Основною причиною таких змін стали події в АТО. Боєць реєструє шлюб перед ротацією, знаючи, що вдома його чекатимуть!

За словами Ліани Самойленко, середній вік шлюбу в Ірпені становить 25-30 років. Найстаршою зареєстрованою парою в Ірпені є шлюб у віці 85 років, наймолодшою – у 16.

шлюб

Важлива інформація РАГСу для осіб, що бажають побратися:

Подається заява, яку тепер, до речі, можна подавати через online-сервіс (має бути лише цифровий варіант підпису). Від дня подачі заяви до самої реєстрації – місяць! Шлюбними контрактами займається виключно нотаріат, що можуть заключатися як до офіційної реєстрації шлюбу, так і після. (контракт, укладений до реєстрації шлюбу, стає чинним із дня офіційної реєстрації цього шлюбу).

Народжуваність в Приірпінні також набирає обертів. Сьогодні район є лідером на Київщині за кількістю народжуваних. За останній рік тут народилося 1050 малюків. Смертність, на щастя, невелика, та й розлучень небагато.

Кожен бажаючий може задати питання у Міському відділі держрестрації актів цивільного стану.

Детальніше – у сюжеті Ірпінь – ТБ:

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.