У Михайлівці-Рубежівці відбувся благодійний захід для ВПО

Цими вихідними у Михайлівці-Рубежівці, у парку відпочинку «Співоче поле», відбувся благодійний захід «Відродимо націю» для внутрішньо переміщених осіб, метою якого є допомога дітям ВПО адаптуватися на новому місці проживання. Про це повідомили на сторінці Михайлівсько-Рубежівського старостинського округу у фейсбуці.

Програма заходу була насиченою і ріноманітною. Незабутні емоції подарували співачка KSENIYA та ансамбль скрипалів «Смайл». Усіх присутніх пригощали смаколиками. Також сім’ї ВПО отримали 100 продуктових наборів.

Організаторами заходу виступили громадська діячка та засновниця Центру інноваційного розвитку «MRIYA Education» Лана Тиграна та благодійний фонд «Ми-Бахмут». 

387737155_716388457195873_3870248697072547941_n

«Дякуємо талановитим співачці KSENIYA та ансамблю скрипалів «Смайл» з їх керівником Славською Валерією за чудові, атмосферні виступи та незабутні емоції», — зазначили на сторінці Михайлівсько-Рубежівського старостинського округу.

Нагадаємо, у Михайлівці-Рубежівці оголосили конкурс на створення символіки села. Кожен охочий може запропонувати власне бачення гербу та логотипу для села. Детальніше про конкурс читайте ТУТ.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.