У КП “Теплоенергопостач” новий керівник

9 лютого за розпорядженням Ірпінського міського голови на посаду керівника  КП “Теплоенергопостач” заступив колишній заступник директора підприємства Артур Загодіренко. На підприємстві Артур Олегович працює вже майже 1,4 роки. І він насамперед добре знає його сильні та слабкі сторони.

 

“Проблема теплового підприємства на даний момент одна    ̶   борги за спожитий природний газ. А перед нами відповідно є борги від населення. Сама поточна заборгованість відсутня, але є за минулі роки. І вона складає близько 12 мільйонів гривень”,  ̶   зазначив Артур Загодіренко.

 

Також новий керівник розповів, що в  цьому році планується завершення встановлення будинкових теплових лічильників, заміна більше одного кілометру теплових мереж, будівництво однієї котельні на вулиці Варшавській для трьох будинків. Крім того, варто наголосити, що неабияку допомогу надає ірпінська міська рада. На минулій сесії були виділені кошти на реконструкцію двох котелень, котрі опалюють вже новозбудований садочок, школу №1, і також виділені кошти на школу № 17.

 

Детільніше дивіться в сюжеті: 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.