У Коцюбинському збирають людей на мітинг за 300 гривень

“Активістки” з Коцюбинського Ірина Федорів та Олександра Куцан збирають за гроші людей на проплачений мітинг під Верховною Радою за приєднання Коцюбинського до Києва.

Про це йдеться у телеграм-каналі “Активісти Ірпеня”.

Як повідомляється, за участь у мітингу дають 300 гривень, просять постояти хоча б півгодини. Якщо жителі не хочуть їхати на мітинг, то Федорів та Куцан починають тиснути на людей, змушуючи їх відправити на мітинг своїх дітей. Якщо люди не погоджуються – “активісти” всіляко їх ображають.

Люди про це не мовчать і відкрито пишуть у Facebook.

“А ще вчора ці дві “красуні” Федорів та Куцан представляли себе як “громада” Коцюбинського. Негідники вони, а не громада. І громаді достеменно відомо, що вони негідники!”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Ірина Федорів є лауреатом журналістської антипремії “Унітаз Року” та увійшла до п’ятірки журналістів, які зганьбили честь професії. 24 травня 2011 року вона зустрілася з кривавим Президентом Віктором Януковичем, після чого Федорів отримала нагороду з рук кума Януковича – наразі біглого екс-Генпрокурора Віктора Пшонки.

Попри те, що Федорів є координатором руху “Чесно” і перевіряє декларації політиків, вона сама опинилася в епіцентрі майнового скандалу, задекларувавши купівлю квартири під Києвом за 59 доларів за метр квадратний.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.