Жителі Коцюбинського встановили пам’ятну табличку чорній піарниці Ірині Федорів

Жителі смт. Коцюбинське сьогодні встановили на будинку (вулиця Меблева, 11б) пам’ятну табличку місцевій чорній піарниці та активістці Руху “Чесно” Ірині Федорів.

Про це повідомляють у телеграм-каналі “Активісти Ірпеня”.

“Ірина Федорів задекларувала, що купила квартиру у передмісті Києва в цьому будинку за 59$ за м2. Таких цін на житло в новобудові там не було, немає і швидше за все не буде. Це типова схема ухилення від сплати податків. Знаючі стверджують, що Федорів має неабиякі статки завдяки виведенню американських грантових коштів на свого ФОПа”, – йдеться у повідомленні.

Також, як зазначається, Федорів отримала 5 квартир від Київських забудовників за приєднання Коцюбинського до Києва та подальшу забудову Біличанського лісу.

Нагадаємо, Ірина Федорів є лауреатом журналістської антипремії “Унітаз Року” та увійшла до п’ятірки журналістів, які зганьбили честь професії. 24 травня 2011 року вона зустрілася з кривавим Президентом Віктором Януковичем, після чого Федорів отримала нагороду з рук кума Януковича – наразі біглого екс-Генпрокурора Віктора Пшонки.

Попри те, що Федорів є координатором руху “Чесно” і перевіряє декларації політиків, вона сама опинилася в епіцентрі майнового скандалу, задекларувавши купівлю квартири під Києвом за 59 доларів за метр квадратний.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.