У Коцюбинському розпочали роботу новостворені комісії

У Коцюбинському створили комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій і комісію по обстеженню зелених насаджень. Таке рішення було прийняте вчора, на позачерговому засіданні виконавчого комітету Коцюбинської селищної ради. Про це повідомив в.о. голови селища Сергій Даніш. 

“Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Коцюбинської селищної ради. Головував на ньому заступник селищного голови Петро Пушанко. Розглянули та затвердили 14 питань. Нарешті були створені комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій і комісія по обстеженню зелених насаджень, що мали уже давно працювати у Коцюбинському. Остання буде виїжджати за заявами мешканців селища щодо аварійних сухостійних дерев та складати акти на їхнє знесення”, – розповів Даніш.

Також, щоб остаточно владнати питання з субсидіями на теплопостачання, виконком повторно затвердив тарифи, які раніше ухвалили сесією селищної ради. Крім того, затвердили нові тарифи на вивезення рідких стоків (каналізації), що не переглядалися з 2015 року. Ще розглянули питання приватизації житла мешканців Коцюбинського та виплату фінансової допомоги за заявами людей.

Читайте також: У Коцюбинському з’явиться Центр надання адміністративних послуг

Bookmark the permalink.

Comments are closed.