У Коцюбинському з’явиться Центр надання адміністративних послуг

Вже за кілька місяців у Коцюбинському може з’явитися довгоочікуваний Центр надання адміністративних послуг. Про це повідомив в.о. селищного голови Сергій Даніш.

“Разом з членом виконкому Богданом Слюсаренком відвідали ЦНАП селища Гостомель, що відкрився рівно рік тому. Поспілкувалися з його директором Олексієм Литвином. Він розповів нам особливості роботи закладу та нюанси створення. Гостомельський ЦНАП компактний і зручний, відкритий у приміщенні селищної ради за кошти місцевого бюджету”, – розповів Сергій Даніш.

За його словами, в Коцюбинському планують зробити так само. “У селищній раді маємо досить великий зал засідань, який практично не використовується. Переобладнаний під ЦНАП, він принесе набагато більше користі мешканцям Коцюбинського. Тут люди зможуть отримувати адмінпослуги та консультації представників багатьох служб, не виїжджаючи з селища. Наприклад ЦНАП у Гостомелі надає майже 90 видів послуг!”, – зазначив Даніш.

Читайте також: Коцюбинське отримало ліміти на газ

Представники адміністрації селища планують винести це питання на найближчу сесію і у бюджеті селища на 2019 рік передбачать відповідні кошти. “Також для цього спробуємо залучити відповідні грантові програми. Якщо маєте цікаві пропозиції щодо таких програм, поради щодо створення ЦНАПу чи конструктивні зауваження – звертайтеся! Разом ми змінимо Коцюбинське на краще!”, – заявив Даніш.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.