У Фіскальному університеті дебютували першокурсники

У Фіскальному університеті відбувся “Студентський Майданс”. Це перший етап фестивалю-конкурсу “Дебют першокурсника”, який започаткували в минулому році. Конкурс організував культурно-мистецький центр “Сузір’я” з метою об’єднати талановиту молодь в єдиному творчому пориві відстояти честь свого інституту. Про це повідомляється на офіційному сайті університету. 

Участь у конкурсі взяли: ННІ права; ННІ обліку, аналізу та аудиту; ННІ фінансів, банківської справи; ННІ економіки, оподаткування та митної справи, а також факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції. Оцінювали конкурс начальник відділу культури Ірпінської міської ради Євгенія Антонюк; заслужений діяч естрадного мистецтва України, член асоціації діячів естрадного мистецтва України, засновник та керівник студії аранжування та звукозапису «VGRstudio» Володимир Гризлов; дипломований хореограф-балетмейстер, хореограф-постановник та співорганізатор конкурсу «Місіс Ірпінь» Марія Криницька; художній керівник  хореографічного ансамблю “Гелексі денс” Наталія Гончар та Перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Олег Шевчук. Очолив склад журі ректор університету Павло Пашко.

Перемогу здобув ННІ обліку, аналізу та аудиту; друге місце посів ННІ фінансів, банківської справи; третє місце виборов Факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції.

Хореограф-постановник танцю переможців Катерина Салямон-Міхєєва поділилася, що готуватися до конкурсу було нелегко. “Скажу чесно, було нелегко готуватися, адже це не професійні танцюристи, це студенти у яких навчання, підробіток, інші плани і зібрати усіх в одному місці, і в один час було непросто. Багато учасників мінялися у зв’язку із хворобами та екстреними операціями, але все пройшло чудово, ми задоволені”, – розповіла вона.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.