Ірпінських кардіологів навчатимуть спеціалісти Інституту серця

Ірпінські лікарі співпрацюватимуть з надсучасним медичним закладом “Київський міський центр серця”. Така співпраця полягатиме у навчанні наших спеціалістів-кардіологів, консультацій спеціалістів Інституту серця на нашій базі карідіологічних хворих. 

Відповідні домовленості були досягнуті вчора із заступником міського голови Ірпеня з гуманітарних питань Олени Чернявської, генерального директора Інституту серця, видатного кардіохірурга Бориса Тодурова та завідувача консультативно-діагностичного відділення Ольги Єпанчінцевої.

Крім цього, домовились про проведення циклу навчання з питань лікування гіпертонічної хвороби, ускладнень серцевої та судинної системи, профілактики інфарктів та інсультів. 

Читайте також: Олена Чернявська: будемо впроваджувати європейські стандарти в гуманітарний сектор Ірпеня

Спеціалісти Ірпеня матимуть змогу проходити навчання в Центрі хірургії серця на кафедрах функціональної діагностики, кардіології та анестезіології. Також буде розроблений спеціальний пакет консультативних послуг найкращими кардіологами для соціально незахищених категорій мешканців Ірпінського регіону.

“Хочу щиро подякувати усім, хто рятує життя і лікує серця. Я переконана, що майбутнє медицини саме за такими центрами європейського зразка, і мені дуже хотілося б, щоб це майбутнє було безхмарним та світлим і для нашої громади. А в місті здоров`я працювали найкращі спеціалісти на якісному сучасному обладнанні. Робимо сьогодні все можливе для цього!”, – зазначила Олена Чернявська.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.