У Бучі “Нова лінія” порушує карантинні умови, – поліція

4 квітня цього року правоохоронці помітили, що в торгівельному центрі “Нова лінія” у Бучі здійснюється вільний продаж будівельних матеріалів, не зважаючи на обмеження, передбачених постановою КМУ від 11.03.2020 №221 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу Covid-19.

Про це повідомили поліцейські Ірпеня.

За даним фактом поліцейськими складено адміністративний протокол за ст. 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей) на тимчасово виконуючого обов’язки директора торгівельного центру.

Нагадаємо, з 6 квітня в Україні посилюють карантинні заходи. Відтепер забороняється рухатися групами більше ніж 2 осіб, гуляти у парках та ходити у громадських місцях без маски. Крім того, забороняється відвідувати спортивні та дитячі майданчики, парки, сквери, зони відпочинку, лісопаркові чи прибережні зони (крім вигулу домашніх тварин однією особою та у випадку службової необхідності). Забороняється перебувати на вулиці без документів, перебувати в громадських місцях дітям до 14 років без супроводу батьків. Також не можна самовільно покидати місце обсервації чи ізоляції. 

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.