Карплюк показав хід ремонтних робіт інфекційки після двох тижнів роботи (відео)

Голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк розповів про хід реконструкції інфекційного відділення Ірпінської центральної міської лікарні. За його словами, сьогодні завершать загальнобудівельні роботи, і із завтрашнього дня розпочнуть встановлювати меблі і спеціальне медичне обладнання.

“Сьогодні до кінця планується завершення всіх загальнобудівельних робіт. Наразі змонтували сантехніку. Майже 100 % стін обкладено кахелем. У деяких боксах змонтовано стелю. Також змонтовані спеціальні медичні панелі, до яких підходить кисень. Завтра планують здійснювати роботи по встановленню меблів і спеціального медичного обладнання. За такий короткий період пророблена титанічна робота. Я щиро вірю і переконаний, що наступного тижня це відділення обов’язково буде відкрити і слугувати громаді Ірпінського регіону”, – розповів Володимир Карплюк.

Нагадаємо, Нагадаємо, ремонт тут не робили десятиліттями.  “Слідкуємо кожен день за виконанням робіт. Побачимо, чи в здатні ми хоч трохи повторити той подвиг, який зробили китайці, які за зовсім короткий період побудували лікарню. Вдячний всім друзям та кожному представнику місцевого бізнесу за долучення до ініціативи по ремонту “інфекційки”, – зазначив Карплюк.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.