У Бучанському районі постачальник дров незаконно заволодів 7,2 мільйонами гривень

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно директора приватного підприємства. Його звинувачують у заволодінні 7,2 мільйонами гривень бюджетних коштів під час поставки дров у Бучанський район. Про це повідомили у Київській обласній прокуратурі.

Під час розслідування встановлено, що у жовтні 2022 року між комунальним підприємством Бучанського району та директором товариства було укладено договір про поставку дров.

«Проте, після здійснення оплати комунальним підприємством, керівник товариства в порушення умов договору поставив деревину у значно менших обсягах, а потім і взагалі перестав виконувати умови договору. У подальшому, обвинувачений здійснив ряд фінансових операцій з незаконно отриманими коштами. Таким чином він легалізував майно, одержане злочинним шляхом», — зазначають у прокуратурі.

Директора судитимуть за фактом привласнення та розтрати бюджетних коштів за попередньою змовою в особливо великому розмірі, а також легалізації грошових коштів, одержаних злочинним шляхом.

Нагадаємо, раніше Київська обласна прокуратура повідомила про підозру посадовцю однієї з міськрад Київщини. Його підозрюють у розтраті майже 1,9 мільйонів гривень бюджетних коштів.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.