Тхеквондисти Київщини візьмуть участь у спортивних зборах у Карпатах

Сто спортсменів та тренерів Київської області з олімпійського тхеквондо (ВТФ) вирушили на спортивні збори до Карпат. Про це повідомляє Ірпінська міська рада. 

“Прикарпатський регіон для зборів вибрано не випадково. Спортсмени потрапили в чудове, екологічно чисте місце з достойними умовами для проживання та тренувань. Діти не тільки матимуть змогу зануритися в тренувальний процес, а й чудово відпочити та набратися олімпійського здоров’я для олімпійського спорту”, – йдеться в повідомленні.

Приймає спортсменів з Броварів, Вишневого, Калинівки та Ірпеня затишна база Західного реабілітаційно-спортивного центру НКСІУ, що на Львівщині. 

Президент Київської обласної федерації олімпійського тхеквондо Андрій Страховський, спортсмени та тренерський склад висловлюють подяку Колективу Західного реабілітаційно-спортивного центру НКСІУ за позитивні емоції, які зробили життя яскравішим, за чудові враження, що запам’ятаються надовго, за високий професіоналізм та гостинність, через яку хочеться повертатись знову і знову.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.