Центр зайнятості Ірпеня презентував форми та методи профорієнтаційної роботи з учнями міста

21 листопада Ірпінським міським центром зайнятості організовано та проведено педагогічну конференцію з метою презентації форм та методів профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю.

Про це повідомили на сторінці Київського обласного центру зайнятості.

На конференції були присутні – педагоги, шкільні психологи, викладачі навчальних закладів Ірпеня, селищ Коцюбинське та Гостомель.

“Професія визначить у майбутньому соціальний статус, і затребуваність у житті, і навіть рівень матеріального добробуту. Причому іноді питання стоїть не куди піти вчитися, а яку освіту варто здобувати взагалі”, – сказав в.о. директора Ірпінського міського центру зайнятості Петро Левчук.

В.о. директора Ірпінського міського центру зайнятості Петро Левчук та заступник міського голови м. Ірпінь Юлия Устич своїми підписами скріпили Угоду про співпрацю для того, щоб розвивати і в подальшому систему професійної орієнтації молоді.

Під час конференції начальник відділу активної підтримки безробітних Ірпінського центру зайнятості Олеся Гончар презентувала сайт Державної служби зайнятості, профорієнтаційну платформу “Моя професія: консультаційна мережа”, мобільні додатки з профорієнтації.

В кінці конференції учасники отримали сертифікати.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.