Цього року в Ірпені проведено реконструкції більше десятка прибудинкових територій

photoeditorsdk-export-58

В Ірпені завершилася реконструкція подвір’я будинків №10 і 14 по вулиці Ярославській. Про це розповів перший заступник міського голови Олександр Маркушин на своїй сторінці у соцмережі.

“Ця прибудинкова територія робилася тоді, коли будувалися ці будинки, а будинкам уже більше 40 років. Дуже багато зроблено: прокладені нові доріжки, зроблені відмостки по периметру будинків, підходи до під’їздів. Було проблемне питання — смітник, який був по центру подвір’я цих будинків — він і тим, і тим заважав. На прохання мешканців ми зробили смітник закритого типу, перенесли його в інше місце. Бачимо, що за три тижні роботи вже завершені; за завтрашній день пофарбуються бордюри, будуть установлені нові лавочки, нові смітники”, — сказав Маркушин.

Реконстрцкція двору на Ярославській 10,14

Цього року з ініціативи нашої команди було проведено реконструкції більше десятка прибудинкових територій в Ірпені! Роботи тривають і зараз. Асфальтуються доріжки, встановлюються нові лавки і дитячі майданчики, розбиваються клумби, висаджуються нові дерева та кущі. Водночас у під’їздах комунальних будинків відбувається заміна вікон і старих дверей. Сьогодні завершили оновлення двору на Ярославській 10 та 14. #Ірпінь #Приірпіння #Ірпінська_ОТГ #оновлення_дворів #Нові_Обличчя #Олександр_Маркушин

Gepostet von Олександр Маркушин am Dienstag, 29. September 2020

“Цього року з ініціативи нашої команди було проведено реконструкції більше десятка прибудинкових територій в Ірпені! Роботи тривають і зараз. Асфальтуються доріжки, встановлюються нові лавки і дитячі майданчики, розбиваються клумби, висаджуються нові дерева та кущі. Водночас у під’їздах комунальних будинків відбувається заміна вікон і старих дверей”, — додав Олександр Маркушин.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.