Тренер “Біличанки” виграв чемпіонат Угорщини

Підопічні головного тренера збірної України з футзалу, наставника команди “Біличанка” селища Коцюбинське, а тепер – головного тренера угорського ФК “Толна” Володимира Колока виграли чемпіонат Угорщини серед дівчат. Про це тренер написав на своїй сторінці у соцмережі. 

“Дякувати Богу сьогодні мої нові юні підопічні здобули перемогу в чемпіонаті Угорщини серед дівчат! Маю першу медаль в Угорщині. Дякую всім хто розумів і підтримував. Все буде добре!”, – розповів Колок.

Як відомо, Володимир Колок довгі роки очолював спотивний клуб “Біличанка”, який виграв багато чемпіонатів поспіль. В останні роки спонсором команди був ірпінський міський голова Володимир Карплюк. Після переходу на роботу Колока в Угорщину, один із сайтів, який контролює Ірина Федорів, опублікував, що тренер там не отримує кошти і вина цьому – Карплюк. 

Цю інформацію Колок спростував і попросив не оббріхувати людей, а більше цікавитися життям команди. “Я в черговий раз здивувався тому, що багато енергії цих авторів витрачається на продукування негативу, направленого на людей, які роблять реальні хороші для людей справи. Прикро, що ці автори, які ніколи не цікавилися життям команди і ніколи нічим не допомогали, використали мій від’їзд за кордон, як привід для нападок на  В.А. Карплюка і ГО “Нові обличчя”, – заявив Колок.

В свою чергу, він подякував Володимиру Карплюку і сказав, що якби не мер, команда, можливо, припинила б своє існування декілька років тому.

“З 2014  р., коли до нас з пропозицією своєї допомоги звернулися представники ГО “Нові обличчя” і після особистої зустрічі з Карплюком В.А. ця організація почала надавати всіляку моральну і матеріальну підтримку. Я бачив, як було приємно дівчатам тримати в руках нові м’ячі чи спортивну форму, чи спортивні костюми придбані за допомогою В.А.Карплюка. Чи отримати в подарунок календарі, плакати чи буклети з фотографією команди. Чи їхати на змагання в автобусі наданому ГО “Нові обличчя!. Нам всім було приємно бачити мера міста Ірпінь на наших матчах і бачити, як він щиро вболівав за нас на трибунах. Ця підтримка надихала команду на перемоги. Тому я від себе особисто і від всього колективу можу тільки подякувати за таку підтримку. Хай таких, як Карплюк, буде побільше”, – запевнив Колок.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.