Товариство «Відважних» відкрило ЖК «NOVATOR Ірпінь» і вручило інвесторам ключі від квартир

241225078_3188002134819620_4866705528116833853_n-1536x1024

Сьогодні Товариство «Відважних» вручило інвесторам житлового комплексу «NOVATOR Ірпінь» ключі від їхніх квартир. Комплекс було збудовано в рекордні терміни та введено в експлуатацію на 11 місяців раніше від запланованого строку.  Про це повідомляє Інформаційне агентство ITV.

«Не пройшло й восьми місяців, як стартувало будівництво, а будинок уже зданий в експлуатацію. Це – один із яскравих прикладів відповідальної та ідеально налагодженої роботи забудовника», – наголошують у пресслужбі «Відважних».

«NOVATOR Ірпінь» – це житловий комплекс комфорт-класу, який поєднує в собі всі переваги заміського спокійного та розміреного життя. Розташований він в Ірпені, за адресою пров. Гнатюка, 4 – всього в 15 хвилинах їзди від Києва. Зовсім поруч – мальовнича ірпінська набережна, яка є одним із улюблених місць відпочинку та занять спортом для містян.

Територія ЖК – закритого типу, вона перебуває під охороною та відеонаглядом, доступ туди мають лише мешканці будинку через систему «Face-ID». У дворі комплексу – власний дитячий майданчик. Зовсім під рукою – аптека і продуктовий магазин.

ЖК «NOVATOR Ірпінь» побудований із дотриманням європейських стандартів якості та з застосуванням високотехнологічних методів будівництва.

Як зазначається на сайті забудовника, Товариство «Відважних» – це група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. З 2010 року колектив «Відважних» побудував 17 житлових комплексів, у яких уже проживає понад 10 тисяч мешканців. Група компаній «Відважних» створила такі проєкти в галузі нерухомості: ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tоwn Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський», «CENTRAL HOUSE» тощо. Наразі ТОВ «Відважних» здало в експлуатацію ЖК «Novator Irpin» та активно будує ЖК «Burgundia», що також розташований в Ірпені.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.