Товариство “Відважних” розпочало оформлення та вручення документів на право власності у ЖК “BURGUNDIA”

acfe5f76814b1081bba5e9ff6230113625633a3b

Товариство «ВІДВАЖНИХ» розпочало процес оформлення та вручення документів на право власності на квартири житлового комплексу «BURGUNDIA», що розташований в місті-герой Ірпінь (вулиця Західна). Про це повідомляється на офіційному сайті компанії.

«Запрошуємо перших щасливчиків на отримання документів до офісу реалізації нерухомості товариства «ВІДВАЖНИХ». Для запису та уточнення часу зв’яжіться, будь ласка, з Вашим менеджером або за номерами телефону:  063-888-07-82; 050-888-07-82; 096-888-07-82», – йдеться у повідомленні товариства «Відважних».

«BURGUNDIA» – це житловий комплекс комфорт-класу, який поєднує в собі всі переваги заміського розміреного та комфортного життя. Побудований з монолітно-збірного фундаменту, стіни з червоної цегли. Будинки утеплені мінеральною ватою, фасад – з декоративної штукатурки. Територія комплексу закритого типу знаходиться під цілодобовою охороною та відеонаглядом, доступ до ЖК мають лише мешканці будинку через систему «Face-ID».

Нагадаємо, товариство «Відважних» – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. Партнерами та співзасновниками товариства є Володимир Співак та Володимир Карплюк.

З 2010 року колектив «Відважних» побудував 17 житлових комплексів, у яких уже проживає понад 10 тисяч мешканців. Група компаній «Відважних» створила такі проєкти в галузі нерухомості: ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tоwn Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський», «CENTRAL HOUSE» тощо. Наразі ТОВ «Відважних» здало в експлуатацію ЖК «Novator Irpin» та розпочало вручення права власності у ЖК «Burgundia», що також розташований в Ірпені. Вже найближчим часом товариство презентує новий житловий комплекс в Ірпені.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.