Толока по-ірпінськи: мінус 1500 м.кв. сміття, плюс 140 дерев і 200 кущів

В Ірпені підводять перші підсумки двомісячника благоустрою. До масштабної толоки долучилося понад 750 людей. Про це повідомляє начальник управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та ЖКГ Андрій Літвинов.

“Прибрано більше 150 тис. кв. м. прибудинкових територій, проведені роботи по прибиранню парку “Перемога”, скверу по вул. Миру, впорядковано 15 автозупинок, 10 спортивних майданчиків. Ліквідовані стихійні сміттєзвалища: між 7 та 8 лінією, по вул. Полтавській, по вул. Личака (зелена зона), по вул. Київській, вздовж лiсових смуг по вул. Унiверситетська, по вул. Лисенка (Надсонова). Вивезено 1500 м3 сміття”, – зазначив Літвинов.

Крім того, у рамках толоки було проведено поточні ремонти доріг – 3851 кв. м. А це 65% від усіх автошляхів, що потребують поточного ремонту.
Також силами працівників КП “Ірпіньзеленбуд” у місті висадили понад 200 кущів, 137 дерев та майже 6000 різних видів квітів.
Фото Володимира Шилова

Нагадаємо, що двомісячник благоустрою в Ірпені стартував 16 березня. У ньому взяли участь комунальні заклади та підприємства міста, ОСББ, служби, установи, господарюючі суб’єкти (що ведуть свою діяльність у м.Ірпінь), молодь і студенти Університету державної фіскальної служби та Ірпінського економічного коледжу, депутати на округах, громадські організації, Національна гвардія. Активно гребстимуть і підмітатимуть в Ірпені ще 3 тижні.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.