То на чию територіальну громаду працює Женя Мельничук?

Євген Мельничук, що називає себе лідером територіальної громади Ірпеня уже більше року приписаний у Києві. Кореспондентам “Правди Ірпеня” вдалося отримати фото паспорта так званого активіста.

Як відомо, Євген Мельничук, відомий на Приірпінні контрабандист бурштину всюди афішує себе як представник і лідер територіальної громади Ірпеня, заявляє, що є платником податків і має право вирішувати, на що іде міський бюджет. Крім того, він став головою ГО “Територіальна громада міста Ірпінь”. Але, як з’ясувалося, з 11 січня 2016 року Мельничук прописаний у Києві за адресою вул. Мельникова 36/1.

Цікавий факт: у прописці Мельничука не вказано номер квартири, а за цією столичною адресою розташований Інститут міжнародних відносин Національного університету ім. Т. Шевченка. Крім того, там можна знайти офіси Центру інформації і документації в Україні “НАТО”, Інститут підвищення кваліфікації кадрів Національної академії державного управління і студію “Арт-Бріз”. Жодні житлові будинки чи гуртожитки там не зареєстровані. Яким чином Євген Мельничук отримав  прописку у нежитловому приміщенні – незрозуміло.

Нагадаємо, що Євгеній Мельничук з’явився в Ірпені після анексії Криму. На його батьківщині – у Севастополі 2012 року Мельничук фігурував у кримінальній справі як керівник фірми за привласнення понад 80 тисяч гривень, які були виділені Головним управлінням ЖКГ Севастополя з депутатського фонду на встановлення дитячого майданчика. З 2015-го Мельничук починає активно працювати на Приірпінні як місцевий “активіст”що бореться проти “злочинної банди Карплюка”. Тоді ж соціальними мережами розповсюджується відео, де Женя обговорює вартість своїх послуг на мітингах. А рік тому Євген Мельничук був затриманий працівниками СБУ під час контрабандного перевезення бурштину

Bookmark the permalink.

Comments are closed.